top of page
Selma Higgins.jpg

TORSDAG KAN DU OPLEV SELMA HIGGINS  PÅ FOLKELY

Selma Higgins kommer til at skyde Folkely Festival i gang

Selma Higgins har en unik stemme, som er svær at glemme. Dette har også medført flotte anmeldelser og et allerede voksende livepublikum på trods af hendes, på nuværende tidspunkt, korte rejse i musikken.

 

Med sin dybfølte vokal og dynamiske melodier rammer hun ind i hjertet hos publikum og inviterer lytteren ind i et legende, funkpoppet lydunivers med stærkt nærvær og ærlighed.

Selma spillede på sidste års UHØRT festival, har opvarmet for Andreas Odbjerg på Hotel Cecil og Store Vega, The Grenadines på Ideal Bar og Selina Gin på Hotel Cecil. Hun var også at se på dette års SPOT festival, hvor hun gjorde sin debut med en håndfuld helt nyskrevne sange. 

I april 2020 udgav Selma sin debut EP, hvor singlen Unruly Nature kom i A-rotation på P6 Beat. Hvor EP'en var en hyldest til Folk/Americana, har Selma siden brugt sin tid på at videreudvikle sin lyd i studiet med Mads Dyrst, Emil Gemmer, Andreas Objerg og Pitchshifters. Hendes nye sange viser en farverig genreblanding, hvor inspirationen er alt fra 70'er discoens nostalgi, 80'ernes synth-funk og Soft Rock, til den støvede Bedroom Pop. Musikken er en legeplads, og den røde tråd er den organiske lyd med Selma's stemme i centrum. 

Billetter_2.png
Billetter_2.png

VI SES PÅ FOLKELY FESTIVAL

EN FESTIVAL DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF!

bottom of page