top of page
Stella Folkely.jpg

OPLEV STELLA PÅ LILLE SCENE LØRDAG DEN 26. AUGUST '23

HVIS DU ENDNU IKKE KENDER STELLA, SKAL DU GØRE DIG SELV EN TJENESTE AT LYTTE TIL HENDE

Det er ikke længe siden at den kun 21-årige Stella flyttede fra Assens på Fyn til København med den ene mission om at lave musik.

 

Stellas tryllebindende lyd spænder fra det neo-soul-rockede der drager paralleller til britiske sangerinder som Joss Stone og Amy Winehouse, til de mere up-tempo melodier og stemninger, selvom hendes meget alsidige lyd har til vane at overraske for hvert nummer hun udgiver. Når Stella indtager scene kan publikum forvente at opleve hvordan at rummetbliver overtaget af hendes gribende vokal, når hun begynder at synge. Hendes store stemme stiller sig i kontrast til hendes intime nærvær på scenen, når hun indtager en nærmest ikonisk positur foranmikrofonen. Der opstår en dragende effekt op imod Stella, når hun synger sine ofte både kraftfulde,men samtidigt også meget vedkommende sange.

Tre singler senere og Stella har nu opnået omtale i medier som Soundvenue og Bands of Tomorrow,samt afspilninger i P1, P4, P5 og P6. Hun er nu klar til at komme til Folkely 23 lille scene og vise sit stortalent frem.

Billetter_2.png
Billetter_2.png

VI SES PÅ FOLKELY FESTIVAL

EN FESTIVAL DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF!

bottom of page