top of page
Nye-skud_1920x1080px_uden-logo.jpg
Nye-skud_Logo-hvid.png

Drømmer du om at spille på Folkely Festival?

I en tid, hvor musikproduktion og udgivelse sker hurtigt via hjemmestudier og streamingtjenester, er konkurrencen benhård. Mange nye sange udgives dagligt, men desværre når langtfra alle ud til et live-publikum. Gjethuset og Folkely Festival ønsker at give talenter muligheden for at opleve succesen live og fortsætte deres musikalske rejse.


Gjethuset og Folkely Festival forener kræfter for at støtte musikalske talenter, og kunstnere får chancen for at skinne ved en koncert den 17. maj 2023 i Gjethuset.
 

Konceptet kaldet Nye Skud markerer starten på dette samarbejde, hvor et talent får mulighed for at vise deres kunnen. Udvalgte vil også få chancen for at optræde på Folkely Festival og ved Live i Lynæs senere på året.
 

På aftenen vil der være en jury, som skal finde vinderen. Juryen vil bestå af: Johan Ingversen fra Lynæs Surfcenter, Manisha Mie Petersen fra Gjethuset og Mark Rydahl fra Folkely.


Den 17. maj kan publikum se frem til en festlig aften med live-musik, DJ og kolde drikkevarer, alt sammen pakket ind i festivalstemningens atmosfære.

Praktik

Nye skud afholdes den 17. maj 2024 i Gjethuset i Frederiksværk.

Vinderen af Nye skud skal spille på Folkely Festival torsdag den 22/8-24 og varme op til Live i Lynæs i løbet af sommeren.

For at kunne deltage ved Nye Skud er der følgende krav:

- Du/I spiller jeres eget musik; Nye Skud er ikke for cover bands.

Du/I skal have materiale til 20 min. koncert

- Du/I skal medbringe egne instrumenter

Tilmeldingen er lukket for i år!

Nye-skud_Ikon-Blaa_edited.png
bottom of page