top of page
GODTFOLK 23.png

GODTFOLK

BLIV FRIVILLIG
PÅ FOLKELY

OG BLIV EN DEL
AF GODTFOLK

Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til!

Vi drømmer om at skabe en bevægelse!

Som frivillig på Folkely Festival bliver du en del af et stærkt fælleskab, som sammen skal være med til at sætte dagsordene for en folkenær byudvikling i Hundested. Og med din indsat er du med  til at skaffe penge til en lang række gode lokale formål. For Folkely skal være mere end bare en 3 dags festival. 

f.eks: I år drømmer vi om at kunne etablere et lokalt gavlmaleri, skabe sammenhæng mellem by og havn, og synliggøre ungdommens plads i byrummet.  
 

 

Hvad støtter du ved at blive frivillig?

Folkely Festival har et samarbejde med lokale foreninger og skoler, som alle er med til at skabe Folkely.  Udover foreningen Hundested Erhverv, som står bag Folkely Festival. Så arbejder vi på at etablere et stærkt foreningssamarbejde med lokale foreninger, som også kan stå for at rekruttere frivillige til festivalen. Ved at være frivillig for en af foreningerne vil din indsats hjælpe den specifikke forening, og derved få del i overskuddet fra festivalen. 

Hvis du er frivillig direkte gennem Folkely Festival, vil alt overskud gå til Hundested Erhvervs arbejde med at udvikle Hundested som destination og støtte kulturelle formål i Hundested. 

Bliv frivillig på Folkely '23

Godtfolk

 

14 timers frivilligt arbejde

10 timer under afvikling - 4 timer før eller efter

3 dages festivalbillet

Adgang til godtfolk område (under vagt)

Mad og drikke på vagt

Frivillige t-shirt

Invitation til godtfolk “afterparty” på Knud 

Tilmeld dig som Godtfolk

Godtfolk+

 

24 timer Før / under, under / efter

12 timer under  - 12 timer før eller efter

 

3 dages festivalbillet. 

Adgang til godtfolk område

Mad og drikke på vagt

Frivillige t-shirt

Invitation til godtfolk “afterparty” på Knud 

Customized Folkely merch fra vintage boden

400 kr på mad og drikke voucher

Tilmeld dig som Godtfolk+

Super Godtfolk

 

36 timer

 

3 dages festivalbillet. 

Adgang til godtfolk område

Mad og drikke på vagt

Frivillige t-shirt

Invitation til godtfolk “afterparty” på Knud 

Customized Folkely merch fra vintage boden

400 kr på mad og drikke voucher

1 ekstra 3 dags festivalbillet (til gæst)

Tilmeld dig som Super Godtfolk

Godtbyggefolk 

 

24 timer opbygning/nedtagning

12 timer før  - 12 timer efter

 

Fri under alle musikdagene

3 dages festivalbillet. 

Adgang til godtfolk område

Mad og drikke på vagt

Frivillige t-shirt

Invitation til godtfolk “afterparty” på Knud 

Customized Folkely merch fra vintage boden

200 kr på mad og drikke voucher 

Tilmeld dig som Godtbyggefolk

Godtfolk 365

 

Helårs frivillig (over 70 timer)

 

Kontakt os for mere info

mark@folkely.dk 

Arbejdsområder

Barfolk 

Godtfolk i baren er med til at sørge for, at festivalens gæster får slukket tørsten i en af festivalens barer. Arbejdet ligger primært under festivalen. Men der kan liggen en vagt både dagen før og dagen efter festivalen. Arbejdstid aftales med din teamleder. 

 

Madfolk 

Godtfolk i madboderne er med til at sørge for, at festivalens gæster får stillet sulten i festivalens madbod. Arbejdet ligger primært under festivalen. Men kan være en vagt både dagen før og dagen efter festivalen. Arbejdstid aftales med din teamleder. 

 

Servicefolk

Servicefolk er med til at sikre, at gæsterne føler sig velkomne og har ansvaret for, at holde området rent og indbydende. Der er servicefolk både på Kunsten (25.-27. august), Talk Town (24.-25. august) og på festivalpladsen (24.-26. august). Arbejdstid aftales med din teamleder. 

 

Stagehands 

Som stagehand er man med til at sikre, at musikken spiller på festivalpladsen. Stagehands hjælper musikerne med at pakke udstyr ud og ned i forbindelse med koncerterne. Arbejdet ligger primært under festivalen, men der kan ligge en vagt dagen før eller efter festivalen. Arbejdstiden aftalen med dinteamleder. 

 

Scenefolk - lyd og lys 

Scenefolkene er med til at sikre, at der er lyd og lys i forbindelse med koncerterne. Som udgangspunkt er det frivillige, som har erfaring med opgaven fra andre lignede opgaver. Arbejdet ligger primært under festivalen, men der kan ligge en vagt dagen før eller efter festivalen. Arbejdstiden aftalen med din teamleder. 

 

Runner 

Som runner skal du være frisk på fødderne og klar til at gribe alle mulige og umulige opgaver, som opstår under festivalen. Der er godt, hvis du har kørekort, men det er IKKE er krav. Arbejdet ligger primært under festivalen, men der kan ligge en vagt dagen før eller efter festivalen. Arbejdstiden aftalen med din teamleder. 

 

Indgang og billetkontrol 

Godtfolk i indgangen er de første gæsterne møder på vej ind på festivalpladsen. Du skal kunne lide at være imødekommende og byde festivalens gæster velkommen samtidig med at du tjekker deres armbånd og sikre, at de ikke har noget med ind de ikke må.  Arbejdet ligger primært under festivalen, men der kan ligge en vagt dagen før eller efter festivalen. Arbejdstiden aftalen med din teamleder. 

 

Billetsalg og information

Godtfolk i Billetsalget og Informationen sælger billetter til festivalen og giver gæsterne deres armbånd på. De er de første gæsterne møder, så er du serviceminded er det nok noget for dig. Arbejdet ligger primært under festivalen, men der kan ligge en vagt dagen før eller efter festivalen. Arbejdstiden aftalen med din teamleder. 

 

Opbygning

Vil du være med til at bygge de fysiske rammer for Folkely Festival? Så skal du melde dig til opbygning. Arbejdet ligger primært før festivalen. Der kan ligge en vagt efter festivalen. Arbejdstiden aftalen med din teamleder.   

 

Nedtagning

Når festivalen er slut skal det hele også tages ned igen. Vil du være med til det? Så skal du melde dig til nedtagningsholdet. Arbejdet ligger efter festivalen. Arbejdstiden aftalen med din teamleder. 

 

Atmosfære

Er du kreativ, god med en symaskine, pensel eller andet i den retning, så skal du melde dig som godtfolk til vores atmosfærehold. Du er med til at skabe det der give den ekstra stemning og hygge på både festivalpladsen, Kunsten og Talk Town. Arbejdet ligger primært i ugerne og dagene op til festivalen. Der kan forekomme en enkelt vagt under festivalen. Arbejdstiden aftales med din teamleder. 

 

Content Creator - Foto, video og SoMe

Som content creator er du med til at formidle Folkely Festival. Det er både det der sker på Kunsten, Talk Town og festivalpladsen. Du skal gribe stemningen og oplevelserne, så vi kan fortælle resten af Danmark om Folkely Festival. Arbejdet ligger fra d. 24.-27. august. Arbejdstiden aftales med din teamleder. 

 

Nattevagt

Som nattevagt holder du øje med festivalpladsen under festivalen fra de sidste gæster har forladt festivalpladsen til om morgenen, når de første frivillige møder ind. Arbejdet ligger under festivalen. Arbejdstid aftales med din teamleder. 

 

Godtfolk Caretaker

Vores Godtfolk Caretaker tager sig af de frivillige i frivillige området. Sørger for der er mad og drikke under festivalen og dagene med Talk Town. Arbejdstid aftales med din teamleder. 

 

IMG_8588.jpg
IMG_8546.jpg
Frivillige pakker
Arbejdsområder
bottom of page